V spolupráci so Shoptetom zaručíme moderný e-shop presne podľa vašich predstáv

Potrebujete dať svojmu e-shopu nový štýl alebo začínate úplne od začiatku? Vďaka našej nadobudnutej spolupráci s najznámejším poskytovateľom e-shop platformy – Shoptet-om,  zariadime všetko za vás – migráciu aktuálneho/založenie nového e-shopu, vizuál e-shopu, funkčnú stránku e-shopu pre dopravcov alebo skladový a hospodársky softvér i skvelý základ pre online marketing.  

Čo je to Shoptet?

Shoptet je platforma zameraná na poskytovanie prenájmu a výroby e-shopov.  Ide o jednotku kvality na slovenskom aj českom trhu, keďže aktuálne sa môže pýšiť takmer 

29-tisícmi sprostredkovaných e-shopov. Tento portál vám ponúkne prehľadný dizajn, administráciu na rôznych úrovniach a automatizáciu e-shopu. Neviete, čo to znamená?  My áno a práve preto sme tu pre vás.

Akú rolu hráme my, KAPA Studio? 

Na základe našich dlhoročných skúseností vieme, že e-shop nedosahuje dostatočný obrat, pokiaľ je pomalý, vizuálne zastaraný a používateľsky chaotický. Spolu s nami sa týmto problémom vyhnete. 

Tím KAPA Studio pripravený splniť vaše požiadavky a bezproblémovo vyhotoviť e-shop spĺňajúci kritéria pre úspešné podnikanie. 

V balíčku služieb vám ponúkneme: 

  • migráciu eshopu – presun dát zo starého e-shopu na nový
  • sprostredkovane dynamickej /plynulej komunikácie so Shoptetom 
  • plné zohľadnenie vašej predstavy o vzhľade e-shopu a jej realizácie
  • prepojenie s kuriérskymi spoločnosťami, napojením na účtovný a skladový softvér 
  • vybudovanie základov úspešného online marketingu

Pokiaľ stále váhate, kontaktujte nás a radi zodpovieme všetky vaše ďalšie otázky telefonicky, prostredníctvom online stretnutia alebo osobným stretnutím v našej kancelárii v Žiline.

Zaujala Vás ponuka?